Je hebt een prachtig product verkocht waar je maar al te trots op bent. Echter moet het dan nog wel veilig en heelhuids aankomen bij de klant. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Als eerste is het verstandig om te kijken naar de verpakking zelf. Daarnaast is het belangrijk om geschikte vulling te gebruiken zodat de kans hierdoor nog kleiner wordt dat het stuk kan gaan. Zo kan je gebruik maken van noppenfolie wat het product erg goed zal beschermen.

Bij Verpakkingenzo.nl heb je de keuze uit een groot assortiment noppenfolie. Alle soorten worden op rol geleverd waardoor je het direct in gebruik kunt nemen. Je snijdt hetgeen af wat je nodig hebt voor jouw bestelling en de rest blijft hierdoor simpel op de rol zitten.

Waar dien je nog meer op te letten?

Je hebt het product goed en wel ingepakt met noppenfolie. Is het product dan ook goed dicht geplakt zodat er geen kans is dat het los kan raken? Want dan is de kans alsnog aanwezig dat er schade kan optreden. Is het product dat je echt wilt verzenden zeer breekbaar?

Kies er dan voor om extra vulling naast het product te leggen zodat het product zelf ook niet kan schuiven. Hierdoor is de kans echt minimaal dat het stuk kan gaan. Jouw koper zal het ook zeer op prijs stellen dat het zo netjes verpakt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like