Ben je op zoek naar een (nieuw) bedrijf waar je jouw kunststof producten kunt laten produceren? Bij Naber Plastics zal dit niet alleen voor je worden gedaan, maar wordt dit ook zo efficiënt mogelijk uitgevoerd door middel van de spuitgiet techniek. Dit bedrijf produceert custom made kunststof producten. Hierbij kun je denken aan voedselverpakkingen of transportsystemen, maar ook technische onderdelen of zelfs kunststof vloeren. Weet je niet zeker of jouw producten door dit bedrijf geproduceerd kunnen worden? Schroom dan niet om contact op te nemen om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

De spuitgiet techniek

Spuitgieten wordt gebruikt om kunststof producten in grote hoeveelheden te kunnen produceren. Er wordt gebruik gemaakt van een matrijs. Deze heeft de vorm van het gewenste product. Vervolgens wordt de kunststof hier in gespoten. De kunststof wordt hierna afgekoeld. Zo neemt het de vorm aan van het gewenste product. Spuitgieten maakt het mogelijk om grote hoeveelheden producten in korte tijd te produceren.

Efficiëntie en duurzaamheid

Bij Naber Plastics staan efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt er gedurende het hele productieproces goed in de gaten gehouden wat het energieverbruik van de machines is. Hierdoor wordt er in tegenstelling tot hun concurrenten tot de helft minder energie per verwerkte kilogram kunststof verbruikt. Naast het produceren van kunststof producten, kun je bij dit bedrijf terecht voor productontwikkeling. Ook hier wordt gekeken hoe dit zo duurzaam en efficiënt mogelijk kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like