Ben je van plan om te verhuizen of staat er een verbouwing voor de deur, dan is afval het laatste waar je mee bezig wil zijn. Toch is het iets waar je elke dag weer tegenaan gaat lopen, dus zorg ervoor dat je niet telkens naar de stort hoeft te rijden. Dit doe je door bijvoorbeeld een bouwcontainer te huren bij Maton Groep.

Je kunt gemakkelijk via de website van matongroep.nl bekijken welke formaten containers je kunt huren en wat je qua afvalstroom nodig hebt. Vervolgens kun je op basis van je postcode gemakkelijk bestellen. Bestel je liever via de telefoon? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Ze hebben namelijk ontzettend vriendelijk personeel dat zes dagen per week voor je klaar staat.

Service met een glimlach

Plaats je een order, dan zorgen ze er vaak voor dat de bouwcontainer binnen 24 uur geleverd wordt. Heb je hem al flink gevuld? Maak dan een afspraak dat ze hem op komen halen of om komen wisselen voor een schone. Hiervoor hoef je gelukkig niet thuis te blijven, want de vakmannen (en vrouwen) regelen het van A tot Z voor je. Wel zo makkelijk, want dan kun jij lekker naar de bouwmarkt of op het dak blijven staan.

Vervolgens wordt de inhoud van de container gesorteerd en verwerkt op eigen terrein. Dit is een prettige gedachte, want hierdoor weet je zeker dat dit zo groen mogelijk gebeurt. Bij Maton Groep staat duurzaamheid elke dag op de agenda en de doelstelling is uiteindelijk bij te dragen aan een 100% circulaire economie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like